Пленерний проект «Знаки часу»

Запрошуємо   на відкриття виставки робіт учасників  VIII Міжнародного пленеру іконопису та сакрального мистецтва в Замлинні на Волині
Запрошуємо на відкриття виставки робіт учасників VIII Міжнародного пленеру іконопису та сакрального мистецтва в Замлинні на Волині "ЗНАКИ ЧАСУ"

Запрошуємо на відкриття виставки робіт учасників VIII Міжнародного пленеру іконопису та сакрального мистецтва в Замлинні на Волині «ЗНАКИ ЧАСУ», що відбудеться 16 листопада 2018 року о 16.00 в залах Галереї Мистецтв, Волинської організації національної спілки художників України, що на вулиці Лесі Українки, 24а

Українська художниця привезла в університет на Рівненщину свою виставку про Сакральні християнські символи
Українська художниця привезла в університет на Рівненщину свою виставку про Сакральні християнські символи

Сьогодні в мистецькій галереї Національного університету «Острозька академія» українська художниця Tetyana Myalkovska відкрила виставку робіт «Знаки часу».

В Острозькій академії відкрили виставки «Парадокси війни» та «Знаки часу»
В Острозькій академії відкрили виставки «Парадокси війни» та «Знаки часу»

У Національному університеті «Острозька академія» 10 жовтня відбулася презентація авторського проекту колишнього бійця АТО Андрія Соломіна «Парадокси війни» та відкриття виставки робіт української художниці Тетяни Мялковської з циклу «Знаки часу». Виставка «Парадокси війни» є цікавим авторським проектом молодого лучанина Андрія Соломіна, який, повернувшись із зони воєнного конфлікту, став учасником благодійного проекту артерапевтичної реабілітації ветеранів АТО під керівництвом Тетяни Мялковської.

"Знаки часу”: у Луцьку відкрили персональну виставку Тетяни Мялковської

Сьогодні в арт-галереї “Луцьк” відкрилася персональна виставка робіт члена Національної спілки художників України Тетяни Мялковської «Знаки часу». Експозиція складається з робіт сакральної тематики, в яких вирішення художніх і естетичних завдань поєднується з пошуком відповідей на сокровенні питання життя і його плину в часі.

У Луцьку буде виставка робіт Тетяни Мялковської «Знаки часу»
У Луцьку буде виставка робіт Тетяни Мялковської «Знаки часу»

23 серпня 2018 року о 12:00 в арт-галереї «Луцьк» відкриється персональна виставка робіт члена Національної спілки художників України Тетяни Мялковської «Знаки часу». Про це повідомляє Луцька міська рада. Експозиція складається з робіт сакральної тематики, в яких вирішення художніх і естетичних завдань поєднується з пошуком відповідей на сокровенні питання життя і його плину в часі.